April 2013

 
Under våren har vi varit ute och föreläst om vårt projekt på skolor och i föreningar!
Det har varit jätte roligt och vi har fått positiv feedback på vårt upplägg!
Jag tror att det väcker många tankar och känslor, hos så väl unga som gamla, att få en inblick i Kambodjas historia samt höra om vårt projekt och barnen vi möter där...
Själv tycker jag det är viktigt att berätta för barn här hemma om hur andra barn kan ha det i andra länder.
Jag får ofta bra respons från barn som kommer med egna idéer och tankar om hur de kan hjälpa barnen i Kambodja att få det bättre.
 
 
Om det finns intresse att ha en föreläsning om Kambodja och vårt projekt på ditt arbete, i din förening eller på skolan du jobbar i/går på, så är du/ni välkomna att höra av er! Vi tar inget betalt för att föreläsa, istället kan man, om man vill, ordna en fika som man tar en liten slant för och som sedan går till barnen på vår skola i Kambodja!
 
 
Det behöver inte kosta så mycket att göra skillnad för någon annan.
Jag tror att alla kan göra en insats för de som behöver...
Ingen kan göra allt men alla kan göra något...
 
 
 
Hälsningar Jenny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

April 2013

Vårt varmaste TACK till Hörby Rotary club och U-fonden för ert bidrag!!!
 
 
Hälsningar Jenny m. familj

April 2013

Hej på er!
Våren är på intåg nu, hoppas den snart är här med full kraft! Det känns som om vintern varat länge...
 
När vi kom hem från Kambodja började jag och Chonn att kolla upp vilket företag som skulle kunna borra brunnen på vår skola. Efter ett par veckor var de igång och djupet på brunnen blev 52 m. Nu kan familjen, grannarna och barnen på skolan få tillgång till rent vatten, det känns fantastiskt!!! Som ni ser på bilderna nedan är borren inte av den modernaste sorten men det fungerade ju! Brunnen med pump och plattform kostade ca 14.000kr. Tack till alla er som hjälp till att göra detta möjligt!
 
 
  
 
 
 
Här kan ni se det, i nuläget, färdiga resultatet! Inom snart framtid kommer vi ha möjlighet att bygga vaskar och koppla på en pump på brunnen! Detta tack vare Hörby Rotary och U-fondens hjälp! TACK!!!
 
 
Bästa hälsningar/
Jenny m familj.

RSS 2.0