November 2013

Hej i höstrusket!
 
Nu är biljetterna betalda och vi åker till Kambodja och vår skola den 1 januari 2014!
Jenny Gren (tandsköterska) kommer att åka med och vi ska fortsätta arbetet med vårt tandborstprojekt! Jenny kommer att undersöka barnens tänder och se om tandborstningen har gett något resultat. Vi vet redan att några av barnen behöver åka till tandläkaren och det ska vi hjälpa dem med.
 
Nu i höst har Chonn sett till att det har byggts vaskar på skolan och en fin donationsskylt har kommit upp! Så nu finns det både en brunn och vaskar på skolan så att barnen kan borsta sina tänder!
 
 
 
Ett problem som förekommer, speciellt på hösten, är att barnens skoluniformer blir blöta när de går hem från skolan och det regnar. Uniformerna hinner inte torka till nästkommande skoldag och då stannar barnen hemma... Vi bestämde oss för att köpa in varsin ny skoluniform så att de alltid har en torr att använda!
 
Barnen fick också skrivböcker, en bok till varje ämne, som varar runt ett år!
 
 
Barnen utan uniform väntar på sina... Alla kommer att få!
 
För några veckor sedan beställde vi en rollup med information och foto från skolan. Den fick ha sin premiär igår när jag och Jenny G föreläste om vårt projekt på församlingshemmet i Hörby! Det var en trevlig förmiddag med fin feedback från åhörarna! De hade också samlat in tandborstar och tandkräm som vi kan ta med oss i januari. Stort TACK!
 
 
Jag vill också tacka nuvarande klass 5 på Gudmuntorps skola som i våras samlade in pengar, pennor och tandborstar! Givetvis kommer även det att packas med i bagaget och överlämnas till barnen!
 
Vårt varma tack till alla som på olika sätt stöttar vårt projekt i Mattias minne! Utan er hjälp hade vi aldrig kunnat göra detta möjligt! TACK!
 
 
Just nu planerar vi vad vi kommer att göra för att hjälpa barnen under 2014, jag återkommer och berättar för er så snart vi har bestämt! Nu längtar vi riktigt mycket tills vi ska åka, det går fortare än man tror! Det ska bli så roligt att få träffa alla igen!
 
Ha det gott! var rädda om varandra!
 
Jenny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0