December 2015

Hej i vintermörkret!
 
Det gör mig så glad och tacksam när barn och ungdomar vill engagera sig för andra barn i vår värld!
Så nu tänkte jag dela med mig av dessa engagerade barn och ungdomars arbete för att hjälpa till att göra världen lite bättre!
 
Mellanstadieeleverna på Runstycket i Malmö har gjort ett fatastiskt arbete med att tillverka armband som sedan såldes till förmån för vårt projekt i Kambodja! De började med att ha en tävling om vad som skulle stå på armbanden och det vinnande bidraget kan ni se här nedan! I samband med FN-dagen pärlade alla eleverna armband för att sedan sälja fem stycken var! Detta blev ett fantastiskt bidrag på 5409 kr till Mr. Mattias & Seng Nga English School! Eleverna har även tidigare skänkt pengar till vårt projekt i samband med Operation Dagsverke. Bidragen kommer att användas till vårt projekt att bygga vaskar och toaletter på skolan Mouy Makara!
 
Vi har även fått bidrag från förskolan Änglagård i Eslövs kommun! I samband med en renovering/byggnation av toaletter på Änglagård har barnen pratat om hur det kan vara för barnen i Kambodja när det gäller toaletter och hygien. Detta ledde till att barnen ville hjälpa till att sponsra vårt projekt med nya toaletter och vaskar på skolan Mouy Makara! Barnen hade bland annat en dansuppvisning för sina föräldrar där de samlade in pengar. Barnen har också samlat in tandborstar och pennor till barnen på Mr. Mattias & Seng Nga English School!
 
 
TUSEN TACK till er alla, barn,elever och pedagoger, för ert stöd och engagemang för barnen i Kambodja! Ni gör skillnad!
 
 
God Jul och Gott Nytt År önskar vi er!
 
Jenny med familj.
 

RSS 2.0