Mars 2015

Hej!
I februari besökte jag och min man Mattias vår skola! Vi hade inte berättat att vi skulle komma så det var extra roligt att få se deras överraskande miner hos såväl familjen som lärare och elever på skolan! Vi köpte in lite material till skolan och fick dessutom hjälpa till att servera en nyttig måltid när Tine från "Pack the Essientials" kom på besök med en fullastad tuk-tuk! Det var både roligt och samtidigt gjorde det ont... Ont för att se några av barnen slänga skålen i disken från sin första portion, för att sedan smyga runt vagnen och be om en ny, i tron om att vi trodde de stod i kö för en första portion. Ingen av oss här hemma kan föreställa sig känslan av att ständigt gå hungrig...
 
Vi hade också med oss ett brev från en klass på Georgshillskolan i Hörby och en av klasserna svarade på brevet! De lite yngre barnen ritade teckningar till en förskola i Eslövs kommun!
 
Det var roligt att se våra duktiga lärare och barnens glädje över sin skola. Det var också kul att titta på när de spelade bandy på skolgården så att dammet yrde!
 
 
 
Min "bästis" Thouvan och vår duktiga lärare Chanya! 
 
 
Jag och Chanya portionerar ut mat från Pack The Essentials!
 
 
 
 
 
 
På cykeltur med våra lärare Channa och Chanya.
 
 
Glädje!!! Roligt att få öva sin engelska!
 
 
Vi räknar fina blommor!
 
Barnen har målat teckningar till en skola i Sverige!
 
 
Nu ska det spelas bandy!
 
 
 
"Good bye teacher, see you to morrow"!!!
 
 
 
 
Passar på att önska er alla en Glad Påsk!
 
Jenny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0